Meteen naar de inhoud

Een leven lang leren. Met onze workshops ondersteunen wij jouw groei.

  •  Ben je op zoek naar fysieke of online workshops?
  • Een workshop over veilig surfen op het internet, digitaal welzijn, online privacy, personal branding, leergoesting, digitale mindset, etc…?
  • Voor jezelf, je klas of je team?

PUVA coaching & consultancy helpt je groeien! Wij ondersteunen zowel organisaties en bedrijven als scholen en individuen.

Onze hands-on workshops zijn helemaal afgestemd op d enoden en behoeften van de deelnemers.  Tijdens onze workshops leren de deelnemers aan de hand van oefeningen en veel interactie de opgedane kennis om te zetten in praktijk.

Heb je een vraag in verband met workshops? Vul het contactformulier in.  We contacteren je zo snel mogelijk

Wat is het verschil tussen een workshop en coaching?

Tijdens een workshop leert trainer Ulrich vaardigheden aan of verbreedt hij de kennis van één of meerdere personen.  Bij coaching gaat de klant aan de hand van eigen doelstellingen zelf op zoek naar nieuwe kennis en inzichten samen met zijn of haar coach.

PUVA coaching & consultancy biedt naast workshops ook 1-op-1 coachgesprekken aan. Deze coachgesprekken kunnen een waardevolle toevoeging zijn op een trainingstraject (of omgekeerd).

op maat van deelnemers

fysiek en/of online workshops

voor organisaties, bedrijven, scholen en zelfs individueel

Digitaal bewustzijn en Personal branding

jouw trainer Ulrich met meer dan 10 jaar ervaring als training & development expert

Welke workshops bieden we momenteel aan?

Workshops Digitaal bewustzijn

Digitaal bewustzijn

Om mee te kunnen draaien in de samenleving is het niet alleen belangrijk om digitaal bekwamer (skillset) te worden, maar is ook de bewustwording van gevaren, risico’s, opportuniteiten en kansen essentieel (mindset).

Coach Ulrich reikt jou de toolset aan om digitalisering in je voordeel te benutten en zo je leven te verrijken.

Workshops personal branding

Personal branding

Om aan potentiële klanten of werkgevers duidelijker te maken wat ze van jou kunnen verwachten, kan je met personal branding je onderscheiden in de markt en daarmee je voordeel halen.

Online posten is slechts een tipje van de berg.  Coach Ulrich helpt jou om jezelf authentiek en consistent te positioneren.