Coaching

Life & work | Personal Branding | Stress & burn-out

Coaching is het ontsluiten van iemands potentieel om zijn of haar eigen groei te maximaliseren.

Coaching helpt je om vanuit eigen middelen en vaardigheden nieuwe inzichten te krijgen en antwoorden te vinden voor jezelf.  Wij coachen steeds doelgericht – gericht op het ontwikkelen van een nieuwe mindset en het bereiken van groei. Wij houden rekening met menselijke aspecten zoals gedrag, zelfbewustzijn, prestaties en ontwikkelingskansen en reiken je de tools aan om stapsgewijs naar je doel toe te werken. In al onze coachings hechten we steeds belang aan een veilige omgeving die bij jou een vertrouwen opwekt dat comfortabel is. Al onze coachingsessies worden  steeds afgestemd op jouw behoeften.

Welke coachings bieden we momenteel aan?

Life & work

life coaching

Loop je op een bepaald moment in je leven vast en heeft dit impact op je zelfvertrouwen waardoor je niet of weinig meer in beweging komt?

Met Life & work coaching helpen we je om in jezelf te geloven en je betrokkenheid en inzet voor je eigen leven te stimuleren. 

Personal Branding

Personal Branding Coaching

Wil je als ondernemer, werkzoekende of werknemer je onderscheiden in de markt om zo meer opdrachten te ontvangen, nieuwe klanten of een nieuwe job te vinden ?

Coach Ulrich helpt je om jezelf, zowel offline als online, als een sterk persoonlijk merk neer te zetten. 

Stress & burn-out

burn-out & stress coaching

Ervaar je uitputting, ongecontroleerde emoties, lagere verdraagdzaamheid,  concentratiestoornissen of mentale weerstand tegen het werk?

Dan kan coach Anneke je helpen om je energie, vitaliteit, draag- en veerkracht te herstellen en versterken.

Samenwerking en mandaten