Ulrich Petré

Life coach | Digital awareness trainer | keynote speaker

Hallo, ik ben Ulrich

Al meer dan 10 jaar ben ik actief bezig als training en development expert.  Ik heb al heel veel mensen getraind en gecoacht. Van callcenter-operatoren en technici tot werkzoekenden, studenten en leerkrachten.  Met mijn passie en expertise voor digitalisering, mindset en een leven lang leren wil ik mensen helpen om zinvolle verandering in hun leven en hun job te creëren.  

In mijn hoofdberoep werk ik als vakexpert ICT & digitalisering bij VDAB waar ik het opleidingsaanbod op het vlak van 21e-eeuwse vaardigheden, digitale vaardigheden en emerging technologies actualiseer.  Sinds 2021 ben ik in bijberoep gestart met PUVA coaching & consultancy waar ik samen met mijn vrouw Anneke mensen coach en train om te groeien in hun leven en hun loopbaan. 

Onze samenleving is volop in verandering.  Er zijn heel wat grote uitdagingen, zoals klimaat, globalisering, covid-19 en digitalisering, die gelijktijdig op ons afkomen en niet met een slakkengang maar met een verschroeiende snelheid.  Dit zorgt er voor dat onze samenleving heel wat complexer, onzekerder en dubbelzinniger wordt.  Hierdoor raken mensen in de war, ontstaan er drempels en zien ze het bos door de bomen niet meer.

Ik ben er rotsvast van overtuigd dat we mensen kunnen helpen met onze coaching en training om ze te laten groeien zodat ze opnieuw wendbaarder, weerbaarder en succesvoller in hun leven en/of hun loopbaan zijn.

Wat kan ik voor je betekenen?