Anneke Van Hove

Stress & burn-out | Life & work coach

Ik ben Anneke, een jonge (of zo voel ik mij dan toch nog 😀), levenslustige en gedreven vrouw.

Na een tiental jaren ervaring in verschillende jobs, van recruiter tot diensthoofd kinderopvang tot maatschappelijk assistente op de sociale dienst binnen een OCMW, werd ik in 2018 geconfronteerd met een burn-out.  Wat in eerste instantie aanvoelde als een negatief gebeuren, kan ik je achteraf vertellen dat dit één van de beste zaken is wat me de laatste jaren overkomen is!

Ook al dacht ik mezelf te kennen. Ook al dacht ik dat ik wist wat ik wou. Ook al dacht ik mijn professionele doelen bereikt te hebben. Niets bleek minder waar.  Dankzij loopbaanbegeleiding kreeg ik een beter zicht op wat mij energie geeft, mij veel energie vergt, mijn ideale work-lifebalance is, mijn ambities zijn, …

Mensen helpen heeft in al mijn jobs altijd centraal gestaan.  Ondertussen heb ik als loopbaanbegeleider al meer dan 40 loopbaantrajecten  succesvol afgerond. 

Sinds de coronapandemie in maart 2020 heb ik niet stilgezeten, maar wel stilgestaan bij mijzelf en mijn verdere loopbaan.  Uit de vele coachingsgesprekken blijkt echt wel dat coaching mijn ding is.  Daar krijg ik zoveel positieve energie van.  Een verdere uitbreiding van mijn coachingsexpertise is wat ik nodig heb.  

Ondertussen heb ik me bijgeschoold als stress & burn-out coach en life coach. Met enige trots kan ik vertellen dat ik lid ben van de Vlaamse Vereniging van Erkende Coaches.

Dankzij mijn levenservaring (lees: burn-out ervaring) en de genoten opleiding tot stress & burn-out coach kan ik mensen die worstelen met burn-out of stress helpen om hun energie, vitaliteit, draag- en veerkracht te herstellen en versterken.

Wat kan ik voor je betekenen?

Stress & burn-out

burn-out & stress coaching

Ervaar je uitputting, ongecontroleerde emoties, lagere verdraagdzaamheid,  concentratiestoornissen of mentale weerstand tegen het werk?

Dan kan ik je helpen om je energie, vitaliteit, draag- en veerkracht te herstellen en versterken.

Life & work

life coaching

Loop je op een bepaald moment in je leven vast en heeft dit impact op je zelfvertrouwen waardoor je niet of weinig meer in beweging komt?

Met Life & work coaching help ik je om in jezelf te geloven en je betrokkenheid en inzet voor je eigen leven te stimuleren. 

Wat zeggen de cliënten?

"Mijn ervaringen met coach Anneke zijn allemaal positief. Ze luistert heel aandachtig naar mijn verhaal, stelde er de juiste vragen bij en probeerde waar nodig raad te geven.

Dit deed ze allemaal met het nodige respect en nam er ook zeker en vast haar (kostbare) tijd voor. Samen gingen wij op zoek naar een job die het dichtst aansloot bij mijn interesses."
Persoonlijke groei en coaching - Doelen stellen
Bert L.
uit Tongerlo
"Anneke is een heel rustige lieve dame die niet enkel oppervlakkig de testen met je doorneemt, maar ook echte gesprekken aangaat om te doorgronden wie je bent en waarom.

Ik heb ook nog bijgeleerd over mezelf en dankzij deze loopbaanbegeleiding start ik dit schooljaar met avondschool. Missie geslaagd dus."
Groei je leven
Julie D.
uit Aarschot