Anneke Van Hove

Loopbaancoach

Ik ben Anneke, een jonge (of zo voel ik mij dan toch nog 😀), levenslustige en gedreven vrouw.

Na een tiental jaren ervaring in verschillende jobs, van recruiter tot diensthoofd kinderopvang tot maatschappelijk assistente op de sociale dienst binnen een OCMW, werd ik in 2018 geconfronteerd met een burn-out.  Wat in eerste instantie aanvoelde als een negatief gebeuren, kan ik je achteraf vertellen dat dit één van de beste zaken is wat me de laatste jaren overkomen is!

Ook al dacht ik mezelf te kennen. Ook al dacht ik dat ik wist wat ik wou. Ook al dacht ik mijn professionele doelen bereikt te hebben. Niets bleek minder waar.  Dankzij loopbaanbegeleiding kreeg ik een beter zicht op wat mij energie geeft, mij veel energie vergt, mijn ideale work-lifebalance is, mijn ambities zijn, …

Mensen helpen heeft in al mijn jobs altijd centraal gestaan. Loopbaanbegeleiding inspireert me om mijn inzichten en ervaringen met zoveel mogelijk mensen te delen en hen te ondersteunen in hun zoektocht.  Ondertussen heb ik al meer dan 30 loopbaantrajecten succesvol afgerond. Mensen met verschillende invalshoeken komen bij me terecht. 

Op zoek naar coaching...

"Mijn ervaringen met Anneke als loopbaancoach zijn allemaal positief. Ze luistert heel aandachtig naar mijn verhaal, stelde er de juiste vragen bij en probeerde waar nodig raad te geven.

Dit deed ze allemaal met het nodige respect en nam er ook zeker en vast haar (kostbare) tijd voor. Samen gingen wij op zoek naar een job die het dichtst aansloot bij mijn interesses."
Persoonlijke groei en coaching - Doelen stellen
Bert L.
uit Tongerlo
"Anneke is een heel rustige lieve dame die niet enkel oppervlakkig de testen met je doorneemt, maar ook echte gesprekken aangaat om te doorgronden wie je bent en waarom.

Ik heb ook nog bijgeleerd over mezelf en dankzij deze loopbaanbegeleiding start ik dit schooljaar met avondschool. Missie geslaagd dus."
Persoonlijke groei en coaching en loopbaanbegeleiding
Julie D.
uit Aarschot