Meteen naar de inhoud

Zomerbingo Vol Digitaal Welzijn

bingo

Zomerbingo vol Digitaal Welzijn

“Technology is a useful servant but a dangerous master.”  Technologie heeft gezorgd voor enorme vooruitgang in onze samenleving. Helaas kan het ook leiden tot stress, eenzaamheid, psychische en lichamelijke aandoeningen en slaapgebrek.  Tijd dus om je digitaal welzijn te versterken! En dit kan je doen aan de hand van onze Zomerbingo.

Altijd Verbonden

Een gezonde verstandhouding met technologie is een belangrijk onderdeel van de samenleving van vandaag.  Maar moet je noodzakelijk constant ‘connected’ zijn met technologie?  Zit jij aan de eettafel, in bed of in de zetel voortdurend je werkmail te checken of op sociale media te scrollen?  Waar is dat goed voor? Ben je soms bang dat je pas morgen iets te weten komt? Is het dan zo nefast voor je als je pas later informatie te lezen krijgt?  Af en toe eens jouw stekker uit het stopcontact trekken en de tijd nemen om opnieuw contact met jezelf en met anderen te maken, kan ongelooflijk waardevol voor je zijn.  

Als je je brein nooit laat rusten, je gedachten laat afdwalen of je eens vervelen, dan betaal je hiervoor een prijs.  Stress, vermoeidheid, burn-out, slecht geheugen, stemmingswisselingen, isolement, minder creativiteit, etc… kunnen allemaal gevolgen zijn van altijd met technologie verbonden zijn. 

Zomerbingo

Wil je je digitaal welzijn gaan versterken en opnieuw bewuster gaan leven?  Ga dan aan de slag met onze Zomerbingo en doorstreep, omcirkel of markeer elke actie op de kaart. Heb j een horizontale of verticale rij volledig omcirkeld, dan roep je hardop BINGO en win je aan digitaal welzijn.

We zijn er van overtuigd dat bij iedere BINGO die je roept, dat de voorafgaande handelingen een positieve impact zullen hebben op je welzijn.  Je zult minder stress ervaren,  mentaal en fysiek gezonder zijn. Je zal ook ontdekken dat er heel veel tijd beschikbaar komt om leuke en waardevolle dingen te doen voor jezelf en/of met anderen. Neem je leven terug in eigen handen in plaats van te lezen over dat van iemand anders.

Mocht je na het spelen van de Zomerbingo nog hulp nodig hebben om je digitaal welzijn te versterken en/of terug meer grip te krijgen op je leven, dan mag je ons steeds contacteren voor een coachingsmoment.  Stuur een mailtje naar info@puvacoaching.be of bel coach Ulrich (0496 47 81 58) voor een afspraak.

Zomerbingo vol digitaal welzijn

gepubliceerd op 7 juli 2021. geschreven door Ulrich Petré.

< terug

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

PUVA logo met blauwe achtergrond

Kerkeveld 18

2230 Herselt (België)

BE 0765.493.415

Animated gif PUVA

+32 496 47 81 58

info@puvacoaching.be


Linkedin


Instagram


Facebook


Maak een afspraakCookie policyPrivacy policyAlgemene voorwaarden