Digitalisering. Leergoesting. Mindset.

Ulrich Petré blogt...

TechUP#5: Artificiële Intelligentie en prostaatkanker, 3D-printing en TECLA en het Europees Cloudproject Gaia-X

TechUP#5: Artificiële Intelligentie en prostaatkanker, 3D-printing en TECLA en het Europees Cloudproject Gaia-X

In aflevering nummer 5 van TechUP komen aan bod: A.I. en prostaatkanker, 3D-printing en TECLA en het Europees Cloudproject Gaia-X
Meer informatie
Ulrich Petré - digitalisering - UP

Wie is Ulrich Petré?

Ulrich werkt al meer dan 15 jaar als training & development expert in ICT en telecom. Sinds 2016 werkt hij als vakexpert ICT & digitalisering bij VDAB waar hij de opleidingscurricula op het vlak van 21e-eeuwse en digitale vaardigheden actualiseert.

Met zijn blogs, video’s en keynotes wilt hij mensen en organisaties inspireren, motiveren en begeleiden op het vlak van digitalisering, leergoesting en mindset.

Hij pleit er voor dat bedrijven, het onderwijs en alle burgers een digitale mindset ontwikkelen om deel te nemen aan een digitale(re) samenleving.

Een digitale mindset helpt je om wendbaarder, weerbaarder en succesvol aan de (digitale) samenleving deel te nemen.  Met een digitale mindset kijk je met de juiste bril naar deze volatiele, veranderende en onzekere tijden. Als je bewust bent van je gedragspatronen en waar ze vandaan komen, dan kan je ze ook veranderen in jouw voordeel. 

Wil je Ulrich contacteren?