Een leven lang leren. Wij ondersteunen jouw groei.

PUVA coaching & consultancy ontwikkelt aan de hand van jouw vraag een training dat aansluit op de behoeften van de deelnemers. Deze trainingen kunnen zowel fysiek als online plaatsvinden.  Wij ontwikkelen op maat trainingen voor organisaties, bedrijven, scholen en zelfs individueel.   

Wat is het verschil tussen training en coaching?

Tijdens een training leert trainer Ulrich vaardigheden aan of verbreedt hij de kennis van één of meerdere personen.  Bij coaching gaat de klant aan de hand van eigen doelstellingen zelf op zoek naar nieuwe kennis en inzichten samen met zijn of haar coach.

PUVA coaching & consultancy biedt naast trainingen ook 1-op-1 coachgesprekken aan. Deze coachgesprekken kunnen een waardevolle toevoeging zijn op een trainingstraject (of omgekeerd).

op maat van deelnemers

fysiek en/of online

voor organisaties, bedrijven, scholen en zelfs individueel

thema's zoals security awareness, personal branding, digital mindset en leergoesting

jouw trainer Ulrich met meer dan 10 jaar ervaring als training & development expert

Welke trainingthema's bieden we momenteel aan?

Security awareness

Van wachtwoorden en spam tot phishing, ransomware en onbeheerde laptops, het aantal cyberbedreigingen zijn talrijk en nemen dagelijks toe. 

Om jezelf, je klanten en je medewerkers te beschermen tegen cyberaanvallen is het belangrijk om je cyberbewustzijn te vergroten.  Want cybercriminelen zien mensen als de zwakste schakel bij cyberbeveiliging.

In deze training leren we hoe je je cyberbewustzijn kunt vergroten.

Digital mindset

In een snel veranderende en digitaliserende samenleving is een digitale mindset allesbepalend om wendbaar, weerbaar en succesvol te zijn in je leven en je werk.

Jouw mindset bepaalt hoe je met verandering omgaat, hoe veerkrachtig je bent en hoe je kan groeien. Gelukkig is een mindset maakbaar.

In deze training leren we hoe je een digitale mindset kan ontwikkelen.

Leergoesting

Onze samenleving, bedrijven en jobs veranderen door allerlei maatschappelijke thema’s die gelijktijdig op ons afkomen, zoals digitalisering, klimaat en inclusie. 

Kennis en vaardigheden verouderen vliegensvlug waardoor een leven lang leren de nieuwe norm wordt.

In deze training leren we hoe je effectief en efficiënt kunt leren.

Personal branding

Hoe we onszelf presenteren op social media bepaalt hoe we onszelf openstellen voor nieuwe opportuniteiten.  Jouw persoonlijk merk is des te belangrijker als je op zoek bent naar een job.

Heel veel werkgevers en rekruteerders checken wie je bent en wat je doet door wat je post op het internet.

In deze training leren we je je persoonlijk merk online te versterken en te behouden.