Futureproof leermodel in zeven stappen op Binnenkoppers

Op 9 maart 2021 legt Ulrich Petré tijdens de eerste editie van Binnenkoppers in de Gentse Vooruit uit hoe je een futureproof leermodel kunt ontwikkelen. Binnenkoppers is dé inspiratiedag voor de social-profitsector. Of je nu coördinator, vormingsmedewerker of communicatieverantwoordelijke bent, op Binnenkoppers krijg je de nodige voorzetten om ze vervolgens in jouw organisatie vlotjes binnen te koppen. 

binnenkoppers futureproof leermodel logo

Inspiratie opdoen op Binnenkoppers

Het doel van Binnenkoppers is elkaar inspireren en leren van andere organisaties. Bij deze eerste editie staan de thema’s efficiëntie, communicatie en innovatie centraal. Doe tijdens één van de 10 inspirerende talks en 20 cases van organisaties inspiratie op om zo de werking van jouw social-profitorganisatie een serieuze boost te geven.  Binnenkoppers is een organisatie van I like media, Kortom vzw en digiraf. 

binnenkoppers futureproof leermodel Ulrich

Futureproof leren in 7 stappen

Onder invloed van de coronacrisis vindt er in onze samenleving een digitale versnelling plaats. Mensen kopen bijvoorbeeld vaker online en digitale tools  als Zoom en Google Meet  zijn enorm populair. Ook bedrijven blijven niet achter en nemen steeds vaker initiatieven om digitaal te transformeren.

De meeste social-profitorganisaties zijn zich goed bewust van het belang van bijscholing en de nood aan nieuwe competenties. Maar hoe begin je daar nu aan én waar kan je hiervoor terecht? 

De sleutel om bedrijven en werknemers klaar te stomen voor de toekomst is wendbaarheid en het continu blijven ontwikkelen van competenties, voor je huidige job of je toekomstige job. Dit vraagt om een nieuwe mind-, tool- en skillset.

Op Binnenkoppers legt Ulrich Petré uit hoe je in zeven stappen tot een futureproof leermodel komt, startend bij een leercultuur te promoten binnen bedrijven, bij werkgevers, werknemers en werkzoekenden. Iedere stap illustreert hij aan de hand van cases binnen VDAB.

 

Inschrijven vóór 15 december

Alle informatie, het programma, de sprekers, etc… vind je terug op www. binnenkoppers.be.

Momenteel loopt er tot 15 december 2020 een vroegboekkorting. Als je je inschrijft vóór deze datum, dan betaal je slechts €145 in plaats van €195!

Tot dan?!

binnenkoppers futureproof leermodel Vooruit

Afbeelding van binnenkoppers.be